#Lekkerrondje

Favo run

Na de zomervakantie een beetje je hardloopritme kwijt? Helemaal niks om je voor te schamen, want jij bent echt niet de enige! Hardlopen is een gewoonte, maar zelfs ik met mijn diepgewortelde gewoonte heb wat moeite om weer die loopschoenen aan te trekken als ik 2 a 3 weken eruit ben geweest.

Wat het beste helpt om er weer in te komen is door jouw favoriete rondje te gaan rennen. Lekker lopen en je geen zorgen maken over de tijd (dat komt wel weer). Soms vergeet je hoe leuk hardlopen is doordat je het vaak doet, maar probeer nu eens maximaal te genieten van jouw favo run. Wedden dat je zo weer voor je tweede run de deur uit gaat?

Mijn eigen favo run is juist de ontdekkingsrun, de paden ontdekken die ik niet ken en even vergeten dat het een training is voor een bepaald doel. Het liefst door de bossen. Rennen voor het rennen. En precies dat is wat ik jou oproep om ook te gaan doen om weer de motivatie terug te vinden. Of dat nou je lievelings vaste rondje is of (net als ik) een ontdekking van een onbekende route. Gaan met die banaan!

Mocht je nog nét wat extra motivatie nodig hebben: Nationale-Nederlanden en Hardlopen met Evy zijn een samenwerking aan gegaan. Als je jouw favo rondje deelt (minimaal 5km) door je Evy/RunKeeper te koppelen maak je kans op een gratis hardloopschema (t.w.v. €3,99) óf een waardebon van Runnersworld. Motivatie op motivatie 🙂 Heb jij de schoenen al aan?

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar getoond

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>