Bluetooth Headset

Bluetooth headset

Hardlopen met muziek, tijdens een lange rustige duurloop… Daar kan ik zo van genieten! En aan het aantal hardlopers met muziek op te zien, ben ik niet de enige. Maar het probleem was altijd dat mijn handen tegen het snoer aan zwiepten, met oortjes die uit je oren vallen als gevolg, en ik uit mijn lekkere ritme. Ja, ik schrijf hier was, want dat probleem is verleden tijd met een bluetooth headset.

Via bluetooth (en dus zonder snoer) hardlopen met muziek kan via je telefoon of met de nieuwe TomTom Runner 2 Cardio+Music. Dit hardloophorloge had ik voor mijn verjaardag gekregen, waarna de zoektocht naar de perfecte bluetooth headset begon.

Ik begon met een laag budget, en kwam uit op de Jabees Beating Plus Bluetooth Sports oortjes. Ze konden zoals Bol.com beloofde contact maken met mijn TomTom hardloophorloge, en bleven tijdens het rennen redelijk goed zitten. Alleen viel het geluid in het bos vaak weg, en moest ik toch nog om de 10 minuten de bluetooth headset opnieuw in mijn oren proppen. Kortom: niet ideaal.

Daarna begaf ik mij naar de Mediamarkt. Ik besloot het budget wat omhoog te gooien, zodat de muziek kwaliteit ook in de bossen goed zou blijven. Zo kwam ik uit op de Philips SHQ7900CL Actionfit . Prima kwaliteit inderdaad, maar ze bleven voor geen meter zitten tijdens het hardlopen! Letterlijk…

Bluetooth headset

Dus weer door met de zoektocht naar de perfecte bluetooth voor hardlopers. Poging 3: bij Coolblue. Na mijn wensen te hebben gedeeld kwamen zij met de Plantronics Backbeat Fit oortjes aanzetten. Contact maken met de TomTom: check. Goede muziek kwaliteit: check. Blijft zitten tijdens mijn run, zelfs met mijn mini oren: check! De zoektocht was ein-de-lijk geslaagd J Goed, het is een iets prijzige bluetooth headset, maar het hardlopen met muziek op maakt mijn (lange) runs zo veel makkelijker dat ik het er echt voor over had.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar getoond

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>